Majorstuen

Abonner på Kalender

Majorstuen

meråpent 7-23 alle dager

HVA SKJER?

21
okt

Boklansering og tegne- og bokverksted

Mulegutten drar til sjøs. Og det går med Mulegutten som det gjør med så mange førstereisgutter; armod tvinger ham ut på en farlig tokt med en eksentrisk eventyrer på jakt etter øyet til et sjøuhyre. Velkommen til bokpresentasjon og tegne- og bokverksted med illustratør og forfatter Øyvind Torseter!
12:00
21
okt

BRETTSPILLØRDAG

Det blir brettspillørdag i samarbeid med 17klubben hele høsten igjennom. Ta med dine egne spill eller bruk våre. Ta med en venn eller kom alene. Kom'a!
13:00
22
okt

FINSK FAMILIEFILM: Skogen – et eventyr (2012)

En film om den finske skogen, dens fargerike og firfoldige liv, og dens mange dyr: elg, bjørn og alle små dyr som lever der. Filmen fortelles fra far til sønn og gir oss et innblikk i livet i skogen fra høst til vår. NB! Påmelding!
12:00
23
okt

MANDAGSFILMEN: The Swedish Theory of Love

I februar 1972 samlet en gruppe svenske politikere seg for å skape en ny visjon for fremtiden. Målet var å skape et samfunn av selvstendige individer, uten behov for tradisjonelle familiestrukturer. Et manifest ble skrevet, der det ble fastslått at kvinner ikke skulle være avhengige av menn, eldre ikke avhengige av sine barn og tenåringer ikke avhengige av sine foreldre. Førtito år senere er Sverige verdens mest ensomme land.
17:00
24
okt

Frokostmøte med Trond Bakkevig

Velkommen til frokostmøte med prost Trond Bakkevig som forteller fra sin nye bok "Dagbøker fra Jerusalem. 20 år som brobrygger mellom religion og politikk", en innside-beretning fra et 20 år langt arbeid i fredens tjeneste. NB! Påmelding!
11:00
Abonner på Kalender
  • +47 23 36 59 50
    Harald Hårfagresgt. 2
    0363  Oslo
    Norge
Uke

Avdelingsleder: Eirunn Eriksen Gauslaa

* OBS! MERÅPENT 
Ved å oppgradere bibliotekkortet til adgangskort kan du bruke biblioteket utover betjent åpningstid. Det gir deg tilgang fra kl. 7.00 til kl. 23.00. Alle dager. 15 års aldersgrense.