Hva skjer på Deichman Tøyen?

19:00, Tirsdag 24. april

Tøyen bokklubb: Om litterære prisers påvirkningskraft

I kveldens bokklubb kommer vi til å snakke om forskjellige litterære priser i Norge - og internasjonalt - og diskutere litteraturprisers påvirkning på forfatteren, bokhandelen, forlagene, bibliotekene - ja, hele bokbransjen.
17:00, Onsdag 25. april

Språkkafé

Har du lyst på en hyggelig og uformell prat over en kopp kaffe eller te? Språkkaféen er en fin mulighet til å bli kjent med andre. Vi snakker norsk sammen. Dette tilbudet er ment for deg som kan litt norsk fra før, og for deg som har lyst til å snakke med dem som lærer.
19:00, Torsdag 26. april

Bok og bolig

Med utgangspunkt i Birgit Alms siste roman Ensom planet, inviterer bibliotket til en panelsamtale om kommunale boliger og litteratur, passende nok i kjelleren på en fraflyttet kommunal blokk.
12:00, Lørdag 28. april

FFTCG Workshop

Oslo Final Fantasy Forening (OFFF) arrangerer workshop hos Deichman Tøyen!
14:00, Lørdag 28. april

Barnas lørdag: Syverksted for barn med ReLove!

Vi syr myke figurer og puter av gjenbruksmaterialer! Deltakerne designer sine egne figurer og får hjelp til å sy på maskin og for hånd.
11:00, Mandag 30. april

Norsk for mødre på Tøyen, småbarn

Velkommen til "Norsk for mødre - Mor til småbarn" på Deichmanske bibliotek Tøyen! En gang i uka kan du i samtale med andre mødre styrke ditt språk og kunnskap relatert til foreldrerollen i Norge.
18:00, Mandag 30. april

New Amigos Language Cafe

Er du norsktalende og har lyst til å lære / praktisere spansk, engelsk eller arabisk? Bli med på språkkafeen, lær fremmedspråk og møt nye folk fra mange land. Vi spiller brettspillet New Amigos som gjør det morsomt og sosialt å lære språk. Velg mellom spansk-norsk, arabisk (syrisk)-norsk eller engelsk-norsk utgave av spillet.
16:30, Mandag 7. mai

Mattehjelpen!

Annehver mandag kommer Norges mattehjelper nr. 1 Hanan Abdelrahman til Deichman Tøyen for å hjelpe deg! Hun kan svare på matematikkproblematikk fra ungdomsskolenivå og oppover.
19:00, Tirsdag 8. mai

Lesesirkel: I dette livet eller det neste

Delta i bokpraten og møt andre bokelskere på Tøyen! Vi møtes en gang i måneden og diskuterer en bok vi har valgt ut i fellesskap. Og det er plass til flere! Til denne gangen leser vi I dette livet eller det neste av Demian Vitanza.
19:00, Onsdag 9. mai

Kjære bror diskuterer: Utenforskapet på Tøyen

Vi snakker om utenforskap på Tøyen i kjølvannet av NRK Brennpunkts dokumentar som ble sendt i november. Minotenk - Minoritetspolitisk tenketanks ferske utgivelse "Kjære bror" handler i stor grad om nettopp utenforskapet en del unge menn med minoritetsbakgrunn kjenner på i dag. Tre av bokas forfattere, Mina Adampour, Ali Chisti og Mohamed Abdi kommer, og sammen med Mohamed Fariss, årets Osloborger 2017, skal de snakke om utenforskapet i et klasseperspektiv. Umar Ashraf fra Minotenk leder samtalen.
Abonner på Kalender

Åpningstider:

Deichman Tøyen
+47 23 43 27 80