Hva skjer på Deichman Tøyen?

17:00 til 19:00, Tirsdag 23. oktober

Sjakk for barn med Tøyen sportsklubb

Hver tirsdag for deg som bor i bydel Gamle Oslo. 1.–4. klasse: kl. 17–18. 5.–7. klasse: kl. 18–19. Fast medlemskap koster kr. 100 per år, men det er lov å stikke innom og prøve! Velkommen.
19:00 til 21:00, Tirsdag 23. oktober

Sjakk for ungdom og voksne med Tøyen sportsklubb

Hver tirsdag for ungdom og voksne kl. 19–21. Fast medlemskap koster kr. 100 per år, men det er lov å stikke innom og prøve! Velkommen.
17:00 til 19:00, Onsdag 24. oktober

Språkkafé

Har du lyst på en hyggelig og uformell prat over en kopp kaffe eller te? Språkkafeen er en fin mulighet til å bli kjent med andre. Vi snakker norsk sammen. Dette tilbudet er ment for deg som kan litt norsk fra før, og for deg som har lyst til å snakke med dem som lærer.
18:00 til 19:30, Torsdag 25. oktober

Boklansering: "Blomster og nødvendighet" av Margaret Solberg

Velkommen til lansering av "Blomster og nødvendighet" av Margaret Solberg! Vi får introduksjon og opplesning fra boka. Minikonsert med de dyktige og trofaste musikerne Steinar Eraker og Børge Marchauser. Boksalg og signering.
20:00 til 21:30, Torsdag 25. oktober

Boklansering: "Framtidens Norge" av Svein Hammer

Velkommen til lansering av «Framtidens Norge». Forfatter og tidligere MDG-politiker Svein Hammer vil innlede om den grønne politikkens nyanser - fulgt av samtale med forfatter og initiativtaker for det grønne tidsskriftet "Pan", Eivind Hoff-Elimari. Ettersom kvelden handler om et grønnere samfunn: ta med en egen kaffekopp og få gratis kaffe! Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir salg og signering av boka. Velkommen!
15:00 til 16:30, Fredag 26. oktober

KulTur språkkafé

Vi ønsker å lære enda mer om temaene for turene våre, og inviterer til KulTur språkkafé! På KulTur språkkafé får vi besøk av Janis, Eirin og Jennifer, som er masterstudenter i museumsfag på Universitetet i Oslo. Studentene holder en kort innledning om temaet for neste tur, og så diskuterer vi sammen og kan stille spørsmål. Språkkafeen er åpen for alle innvandrere, også dem som ikke kan være med på neste tur. Velkommen til en trivelig og lærerik ettermiddag på biblioteket!
11:00 til 14:00, Lørdag 27. oktober

AVLYST! Atviri Skaitymai (Åpne lesninger på litauisk): "Moiros ir furijos"/"Skjebne og raseri" av Lauren Groff

Lesesirkelen er dessverre AVLYST i dag. Velkommen igjen 24. november! Er du en litauer som elsker litteratur eller en som er glad i litauisk språk (det mest arkaiske språket av alle nålevende indoeuropeiskes språk)? Velkommen skal du være! Vi tar for oss litauisk, norsk og utenlandsk litteratur. Formidlingen av det skjer hovedsakelig på litauisk.
14:00 til 15:00, Lørdag 27. oktober

Barnas lørdag: Ansiktsmaling

Velkommen til ansiktsmaling med Gard Strand og Denise Aastrøm kl. 14–15.
16:00 til 17:30, Søndag 28. oktober

Musikk til film #9: Tartuffe

Musikk til film er en serie konserter hvor forholdet mellom film og musikk utforskes i skjæringspunktet mellom det komponerte og det improviserte. Bak konseptet står Eirik Berg Svela, Håkon Norby Bjørgo og Ivar Myrset Asheim, alle med bakgrunn fra Oslos jazzscene. "Tartuffe" er en tysk stumfilm fra 1925. F. W. Murnau er regissør og filmen er basert på Moliéres komedie med samme tittel fra 1664. Velkommen til en helt spesiell konsert- og filmopplevelse! Gratis inngang.
11:00 til 13:00, Mandag 29. oktober

Norsk for mødre på Tøyen, småbarn

Velkommen til "Norsk for mødre – Mor til småbarn" på Deichman Tøyen! En gang i uka kan du i samtale med andre mødre styrke ditt språk og kunnskap relatert til foreldrerollen i Norge.
Abonner på Kalender

Åpningstider:

Deichman Tøyen
+47 23 43 27 80