Litteratur

14:00 til 15:00, Tirsdag 25. september

Strikk&Lytt

Elsker du å strikke? Er du glad i bøker og vil bli lest høyt for? Vi inviterer deg til å ta med deg strikketøyet til biblioteket. Mens du arbeider leser vi høyt fra noveller, dikt og romaner
18:30, Tirsdag 25. september

Kvinner og menn og jakta på makta

Med Helene Uri og Ketil Raknes.
17:00, Torsdag 27. september

Sitt og lytt

Lei av å være aktiv hele tiden? Lyst til å bare koble av litt? I en travel hverdag kan det være godt å sette seg ned og bare lytte. Velkommen til en ettermiddag med høytlesning for voksne.
17:30, Torsdag 27. september

Latvisk litteraturaften

I samarbeid med Kulturlaget Norge-Latvia inviterer vi til litteraturaften med den latviske forfatteren Gundega Repše og den norske forfatter Erling Kittelsen. Ilze Gehe fra Kulturlaget Norge-Latvia er kveldens moderator. Arr. vil i hovedsak foregå på engelsk.
10:00, Fredag 28. september

Påfyll - Odd Karsten Tveit

Odd Karsten Tveit kommer til biblioteket for å fortelle fra sin nye biografi om Trygve Lie. Vi serverer en lett frokost!
19:00, Torsdag 4. oktober

Skjønnlitteratur: Å se seg selv

Møt anerkjente Marstein og Gulliksen til samtale om sine nyeste romaner, "Så mye hadde jeg" og "Se på oss nå". Her skriver de blant annet om voksne mennesker på søken. Er lidenskapen limet i livet? Hva sitter en igjen med etter et levd liv? Er det mulig å se seg selv utenfra?
11:30 til 12:30, Fredag 5. oktober

Strikk og lytt

Er du glad i å strikke? Liker du en god fortelling?
19:00 til 20:30, Onsdag 10. oktober

Feministisk leseliste med Frid Ingulstad og Kristina Leganger Iversen

Vi inviterer til en ny runde med feministisk leseliste, der litteraturen danner utgangspunkt for diskusjoner om feminisme og samfunnssspørsmål.
15:00, Lørdag 13. oktober

Minifestival: Forfatter Tom Egeland

Forfatter Tom Egeland utgir i høst thrilleren "Codex", den åttende boken i serien om arkeologen Bjørn Beltø.
17:00, Torsdag 18. oktober

Sitt og lytt

Lei av å være aktiv hele tiden? Lyst til å bare koble av litt? I en travel hverdag kan det være godt å sette seg ned og bare lytte. Velkommen til en ettermiddag med høytlesning for voksne.