For barn

12:00, Lørdag 26. mai

Barnas lørdag: Reven og Grisungen er tilbake!

Verdens beste venner er tilbake! "Reveljen-Griseposten" er vårens nye bok — og den trettende i rekken — om de uatskillelige Reven og Grisungen. Denne gangen lager de noe så spennende som avis! Reven er revaktør, Grisungen er utegående reporter og fotograf. Men hva skal de skrive om? Og er det så enkelt og ufarlig som de først trodde?
12:00, Lørdag 26. mai

Familielørdag: Minidisco

Velkommen til Minidisco med DJ Vinnie & the mini-Wasquez!
12:00 til 14:00, Lørdag 26. mai

Barnas lørdag: Minidisco

Hver lørdag kl. 12–14 har vi gratis aktiviteter for familien. På lørdagen under bydelsdagene blir det diskotek for de aller minste! Hele familien er velkommen. Ungdommer fra bydelen stiller opp som DJ-er. Arrangeres i samarbeid med Oppsal frivilligsentral.
12:00 til 14:00, Lørdag 26. mai

Barnas lørdag: Barnehagekrim

Hver lørdag kl. 12–14 har vi gratis aktiviteter for familien. I dag feirer vi Østensjø bydelsdager og vår lokale forfatter Lars Mæhle leser og forteller fra sine spennende og morsomme bøker "Mysteriene i Kråkeslottet barnehage". Illustratøren Odd Henning Skyllingstad kommer også, og han vil tegne for oss. Dette blir gøy! Passer fra 4 år. Ingen påmelding, gratis adgang.
12:00 til 12:30, Lørdag 26. mai

Barneaktivitet - Høytlesning

Lesestund kl. 12.00! Passer for barn fra 4 år.
12:00 til 13:15, Lørdag 26. mai

Familielørdag: Otto er et neshorn

Velkommen til filmvisning i biblioteket!
13:00, Lørdag 26. mai

Barnas lørdag: Perleverksted

Vi lager fine perlekjeder og nøkkelringer. Velkommen!
14:00, Lørdag 26. mai

Barnas lørdag: Barnekino

Hver lørdag kl. 14.00 inviterer vi til en kino-opplevelse for de minste i bibliotekets egen kinosal, Kinoteket. Vi viser ofte nyere norske barnefilmer, både spillefilm og animasjon, men også andre typer film for barn.
14:00, Lørdag 26. mai

Barnas lørdag: Den fabelaktige kalabass

Den mangfoldige frukten kalabass, er gjennomgående tema i musikk, instrumenter, scenografi, poesi og dyrefabler i "Den fabelaktige kalabass". Kalabassen vokser på trær og i slyngplanter langs bakken i varme, tørre strøk som Burkina Faso i Afrika. Den er særdeles viktig for nomadefolkene i Afrika. I forestillingen blir det både sang, dans, musikk og fortelling.
14:00, Søndag 27. mai

ReLove: Syverksted for barn

Vi syr myke figurer og puter av gjenbruksmaterialer! Deltakerne designer sine egne figurer og får hjelp til å sy på maskin og for hånd.