Hva skjer på Deichman Oppsal?

(Hele dagen), Mandag 28. mai

Utstilling: Østensjø-ungdommens boktips

Deltakerne i Litteraturklubb for ungdom har lest mange fine bøker i år. De stiller ut sine favoritter hos oss under Østensjø bydelsdager, med nyttige omtaler av bøkene.
18:00 til 20:00, Mandag 28. mai

Bydelskino

Vi viser en ny spenningsfilm basert på Jo Nesbøs "Snømannen". Filmen er filmet blant annet på Tveteråsen i bydelen. Gratis inngang. Vi serverer popcorn. Arrangementet er en del av Østensjø bydelsdager. NB! Aldersgrense 15 år.
12:00, Tirsdag 29. mai

Babykino

Ta med babyen og se en spennende film! Vi viser en ny spenningsfilm basert på Jo Nesbøs "Snømannen". Filmen er filmet blant annet på Tveteråsen i bydelen. Gratis inngang og kaffe. Arrangementet er en del av Østensjø bydelsdager.
14:30 til 16:00, Tirsdag 29. mai

Leksehjelp

Gratis leksehjelp for 1.–7. klasse i samarbeid med Oppsal frivillighetssentral.
10:30 til 11:30, Onsdag 30. mai

Bok og brødskive

Koselig høytlesning og matpakkestund for barnehager. Vi leser en morsom bok av en lokal forfatter! Arrangementet er en del av Østensjø bydelsdager.
12:00 til 15:00, Onsdag 30. mai

Østensjø historielag

Har du spørsmål til historielaget? Eller ønsker du å levere inn materiale til den lokalhistoriske billedbasen til Deichman? Østensjø historielag er tilgjengelig for publikum i biblioteket hver onsdag kl. 12–15. Sjekk gjerne lenke til bildesamling her: http://bildebaser.deichman.no/collections/show/1 og nettsidene deres her: http://histlag.pairsite.com/
15:00 til 16:00, Onsdag 30. mai

Litteraturklubb for ungdom

På litteraturklubben snakker vi om bøker, og blir kjent med andre ungdommer som liker å lese. Ungdommene stiller ut bøker hele uka under Østensjø bydelsdager og i dag diskuterer de sine favoritter. Vi koser oss med popcorn, pizza og saft.
17:15 til 18:45, Onsdag 30. mai

Språkkafé

Snakker du litt norsk, men ønsker å bli enda bedre? På språkkafeen snakker vi om ulike tema, mens vi koser oss med kaffe, te og kjeks. Siden det er Østensjø bydelsdager er Oppsal og Østensjø tema for dagen. Mer informasjon: Natalia Taranenko, natalia.taranenko@deichman.no eller 22 76 12 60.
10:00 til 16:00, Torsdag 31. mai

Lån en bok og få en vaffel!

I dag åpner Oppsal senter, og vi feirer med et godt tilbud: Lån en bok og få en vaffel! Oppsal Frivilligsentral inviterer i tillegg til Oppsal samfunnshus der du kan vinne en premie mot å finne poster.
11:00 til 14:00, Torsdag 31. mai

Østensjø Eldreuniversitet informasjonsstand

Østensjø Eldreuniversitet holder til på Oppsal og er et tilbud til oss over 60. Her kan vi få innblikk i ting vi er interessert i og ting vi ikke visste vi var interessert i.
Abonner på Kalender

Åpningstider: