Julemarked

Lørdag 9. desember
12:00
Gratis
Velkommen til årets julemarked på Fubiak! Ta med barna på juleverksted og lag julekort med Østre Aker husflidslag. Det blir også salg av hjemmelagde strikkeprodukter og Husflidslagets egen strikkebok med oppskrifter på julegensere.

Kl. 13 går julemusikalen Reisenissene - og jakten på det viktigste med jula av stabelen. Vi får møte nissemamma, nissesøster, nissebror og deres gamle venn banjonissen. I den hektiske førjulstiden prøver nissemamma å få nissebarna til å forstå at det er ikke det materialistiske som er det viktigste, men samhørighet og felleskap. Musikalen byr på fengende musikk som tar barna med inn i en verden fylt av lekenhet og varme, med en litt annerledes nissefamilie.
Av og med Thale Krogtoft, Stefan Vincent Strømnes og Christina Tindvik Strøm i SideScener. Forestillingen er støttet av Fond for Utøvende Kunstnere og Oslo Teatersenter.

Kom og nyt ekte julestemning på sitt beste! Det blir risengrynsgrøt og saft i kaféen, og duoen Mariann Fiskeseth og Sigbjørn Thomassen sørger for julemusikk. Hvem vet - kanskje selveste julenissen stikker innom også?

Velkommen til årets julemarked på Fubiak!