Kalender

Choose library
Tirsdag 19. mars 2019

Påfyll om Romerrikets historie x2

Velkommen til hele to frokostforedrag om Romerrikets historie med Jon Iddeng: 5. mars om Republikkens fall og 19. mars Keisertida. Husk påmelding!
Tirsdag 19. mars 2019

Språkkafé

Vil du bli bedre i norsk? Kom og snakk norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
Onsdag 20. mars 2019

Drop-in internettkafé

Ta med deg egen mobiltelefon, iPad, nettbrett eller bærbar datamaskin. Frivillige dataveiledere fra Seniornett Majorstuen bistår gjerne om du har problemer i din datahverdag. Gratis og åpent for alle. Velkommen!
Onsdag 20. mars 2019

Marlon James: A Brief History of Seven Killings

Would you like to discuss english literature in english? We have two english reading groups. It is possible to join both or just one of the groups.
Torsdag 21. mars 2019

Heidi Furre: Parissyndromet

En bok om å komme overens med seg selv og de forventningene til livet vi ikke visste at vi hadde. Diskuter boka med andre litteraturinteresserte mennensker!
Torsdag 21. mars 2019

Forfattersamtalen: Tore Kvæven og Bergsveinn Birgisson

Finnes det en moderne saga? Og hva kjennetegner moderne sagalitteratur? Vi har invitert de prisbelønte forfatterne Tore Kvæven og Bergsveinn Birgisson til en samtale med sagaen i fokus.
Lørdag 23. mars 2019

Barnas lørdag: Lag din egen tegneseriefigur

Passer for barn fra 6 år. Ingen påmelding. Gratis og åpent for alle. Velkommen!
Lørdag 23. mars 2019

Barnas lørdag: Lykke og ulykken

Vi får besøk av illustratør og forfatter Hilde Hodnefjeld som kommer til biblioteket med sin rykende ferske bildebok: en bok om overtro – og å overvinne det man er redd for.
Mandag 25. mars 2019

Leksehjelp for 4.-7. klasse

Trenger du hjelp til å gjøre leksene dine, eller bare syns det er hyggelig å gjøre skolearbeid med andre? Nå har vi leksehjelp på mandager, i samarbeid med Tidemandstuen frivilligsentral. Gratis og åpent for alle. Ingen påmelding. Velkommen!
Mandag 25. mars 2019

Mandagsfilmen: Alt om min mor

Manuela mister sin 17-årige sønn Esteban. Fylt av sorg drar hun til Barcelona for å fortelle guttens far om tragedien. Manuelas møte med Barcelona blir et møte med et kunstnermiljø hun forlot for 18 år siden.
Abonner på Kalender