Kalender

Choose library
Tirsdag 25. september 2018

Språkkafé

Vil du bli bedre i norsk? Kom og snakk norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
Onsdag 26. september 2018

Foredrag: Hva gjør du med dine digitale bilder på PC?

Turid Bjerke fra Seniornett Majorstuen holder foredrag om digitale bilder. Tema: Fra kamera til PC. Rydd opp i de digitale bildene dine. Fra PC til papirbilder. Fra PC til bilder på e-post. Fra PC og ut på internett. Maks antall deltakere er 10 personer. Først til mølla. Påmelding på e-post: joanna.lundberg@deichman.no eller i skranken på Deichman Majorstuen.
Onsdag 26. september 2018

Forfattersamtalen: Monica Isakstuen og Mikkel Bugge

Velkommen til en samtale om barn, foreldreskap, nære relasjoner og raseri. Hvordan skrive fram et (tabubelagt) sinne på sine nærmeste? Og er det egentlig så veldig «navlestrengbeskuende» for en mann å skrive om en gravid kvinne?
Torsdag 27. september 2018

Latvisk litteraturaften

I samarbeid med Kulturlaget Norge-Latvia inviterer vi til litteraturaften med den latviske forfatteren Gundega Repše og den norske forfatter Erling Kittelsen. Ilze Gehe fra Kulturlaget Norge-Latvia er kveldens moderator. Arr. vil i hovedsak foregå på engelsk.
Fredag 28. september 2018

Fredagskos for barn

Marte leser noen av sine barnebokfavoritter høyt!
 
Passer for barn mellom 3 og 6 år.
Lørdag 29. september 2018

Barnekino: Karsten og Petra lager teater (2017)

I barnehagen hører Karsten og Petra om et barnehjem i India som ikke har elektrisitet. Barna får en lys idé: De vil samle inn penger til barnehjemmet ved å lage en teaterforestilling om lysnisser som bringer lys i mørket. Nå starter prosessen med å skape manus, sang, dans, kostymer og scenografi. Og best av alt - alle kosedyrene får lov til å være med i teaterforestillingen! 1t 21 min. Norsk tale. Passer fra 3 år. Gratis og åpent for alle. Velkommen! Omtale fra Filmrommet.no
Mandag 1. oktober 2018

Filosofisk Forum

Hver uke møtes Filosofisk Forum til interessante diskusjoner. Møtene starter med en liten innledning, og deretter er ordet fritt. Gruppa diskuterer særlig filosofiske problemstillinger, men også andre interessante temaer.
Tirsdag 2. oktober 2018

Språkkafé

Vil du bli bedre i norsk? Kom og snakk norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
Onsdag 3. oktober 2018

Internettkafé - tema iPad & iPhone

Drop-in: Ta med deg egen iPad eller iPhone. Frivillige dataveiledere fra Majorstuen Seniornett bistår om du har problemer i din datahverdag.
Torsdag 4. oktober 2018

Lesesirkel for ungdom: Simon og homo sapiens-agendaen (2015)


Ny lesesirkel for ungdom på Majorstuen! En gang i måneden møtes vi og diskuterer en bok vi har lest.

Abonner på Kalender