Kalender

Choose library
Lørdag 23. mars 2019

Barnas lørdag: Lag din egen tegneseriefigur

Passer for barn fra 6 år. Ingen påmelding. Gratis og åpent for alle. Velkommen!
Lørdag 23. mars 2019

Barnas lørdag: Lykke og ulykken

Vi får besøk av illustratør og forfatter Hilde Hodnefjeld som kommer til biblioteket med sin rykende ferske bildebok: en bok om overtro – og å overvinne det man er redd for.
Mandag 25. mars 2019

Leksehjelp for 4.-7. klasse

Trenger du hjelp til å gjøre leksene dine, eller bare syns det er hyggelig å gjøre skolearbeid med andre? Nå har vi leksehjelp på mandager, i samarbeid med Tidemandstuen frivilligsentral. Gratis og åpent for alle. Ingen påmelding. Velkommen!
Mandag 25. mars 2019

Mandagsfilmen: Alt om min mor

Manuela mister sin 17-årige sønn Esteban. Fylt av sorg drar hun til Barcelona for å fortelle guttens far om tragedien. Manuelas møte med Barcelona blir et møte med et kunstnermiljø hun forlot for 18 år siden.
Mandag 25. mars 2019

Filosofisk Forum: Er det frie ord en frihet til å mobbe og krenke?

Hver uke møtes Filosofisk Forum til interessante diskusjoner. Møtene starter med en liten innledning, og deretter er ordet fritt. Gruppa diskuterer særlig filosofiske problemstillinger, men også andre interessante temaer.
Tirsdag 26. mars 2019

Språkkafé

Vil du bli bedre i norsk? Kom og snakk norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
Onsdag 27. mars 2019

Drop-in internettkafé

Ta med deg egen mobiltelefon, iPad, nettbrett eller bærbar datamaskin. Frivillige dataveiledere fra Seniornett Majorstuen bistår gjerne om du har problemer i din datahverdag. Gratis og åpent for alle. Velkommen!
Fredag 29. mars 2019

Fredagskos

Lesestund for barn. Velkommen! Passer best for barn fra 3-6 år.
Lørdag 30. mars 2019

Lesestund

Velkommen på høytlesning! Marte leser bøker om farger.

Passer best fra 3-6 år.

Lørdag 30. mars 2019

Barnas lørdag: Vi maler akvarell

Vi maler med vannfarge og prøver forskjellige teknikker. Lek med nyanser og farger og lær mer om akvarell. Passer for barn fra 4 år. Gratis og åpent for alle. Velkommen!
Abonner på Kalender