Kalender

Choose library
Tirsdag 23. oktober 2018

Språkkafé

Vil du bli bedre i norsk? Kom og snakk norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
Onsdag 24. oktober 2018

Foredrag: Nettvett & datasikkerhet

Tore Brevik fra Seniornett Majorstuen holder foredrag om nettvett og datasikkerhet. Maks 50 personer. Påmelding per mail til: deichman.majorstuen@deb.oslo.kommune.no
Onsdag 24. oktober 2018

Finsk filmkveld

Velkommen til filmkveld i regi av Norsk-Finsk Forening. Tittel annonseres senere, følg med på våre nettsider!
Fredag 26. oktober 2018

Fredagskos for barn

 
Ingrid leser høyt om følelser!
 
Passer for barn mellom 3 og 6 år.
 
Påmelding til marte.wohni@deichma
Lørdag 27. oktober 2018

Barnekino: Karsten og Petra på vinterferie (2014)

Karsten og Petra reiser på hyttetur. De skal gå på ski og øve seg på å stå i nedoverbakke. Men Karsten synes at bakken er litt skummel. På nabohytta bor Petter som er tøff og flink til å stå på ski. Karsten bestemmer seg for å delta i et hopprenn – for å vise Petra at han er like flink som Petter.
Mandag 29. oktober 2018

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

Den karismatiske forfatteren Juliet mottar et brev fra et medlem av en mystisk bokklubb som ble startet på den nazi-okkuperte øya Guernsey i den engelske kanal. Nysgjerrig på hvem som står bak brevet bestemmer hun seg for å besøke øya.
Mandag 29. oktober 2018

Filosofisk Forum

Hver uke møtes Filosofisk Forum til interessante diskusjoner. Møtene starter med en liten innledning, og deretter er ordet fritt. Gruppa diskuterer særlig filosofiske problemstillinger, men også andre interessante temaer.
Tirsdag 30. oktober 2018

Morten Jentoft: Finland 1918

Velkommen til påfyll for kropp og sinn! Tidligere Russland-korrespondent Jentoft forteller om den finske borgerkrigen, ofte omtalt som den mest brutale konflikten i Norden i moderne tid. Husk påmelding!
Tirsdag 30. oktober 2018

Språkkafé

Vil du bli bedre i norsk? Kom og snakk norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
Onsdag 31. oktober 2018

Internettkafé

Du kan låne en av bibliotekets PC-er eller ta med deg egen iPad eller bærbar datamaskin. Frivillige dataveiledere fra Seniornett Majorstuen bistår gjerne om du har problemer i din datahverdag.
Abonner på Kalender