Kalender

Choose library
Tirsdag 13. november 2018

Løgn. Hvorfor Trump lyver og hva det gjør med oss

Velkommen til påfyll for kropp og sinn, med journalist og forfatter Heidi Takdsal Skjeseth. Enkel frokostservering, husk påmelding!
Tirsdag 13. november 2018

Språkkafé

Vil du bli bedre i norsk? Kom og snakk norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
Onsdag 14. november 2018

Internettkafé

Du kan låne en av bibliotekets PC-er eller ta med deg egen iPad eller bærbar datamaskin. Frivillige dataveiledere bistår gjerne om du har problemer i din datahverdag.
Onsdag 14. november 2018

Ali Smith: Autumn (2016)

Would you like to discuss english literature in english? We have two english reading groups. It is possible to join both or just one of the groups.
Torsdag 15. november 2018

Merethe Lindstrøm: Fra vinterarkivene (2015)

Liker du å snakke med andre om litteratur? Velkommen til vår populære lesesirkel! Ingen påmelding nødvendig. Velkommen!
Lørdag 17. november 2018

Barnekino:Operasjon Mørkemann

Mystiske hull i bakken dukker opp på sletta i løpet av natta og fører til at sykkelen til Oliver blir ødelagt. Hvem har laget hullene og hvorfor? Ledetrådene fører barnedetektivene Tiril og Oliver til Mørkemannen. For å komme til bunns i mysteriet må de grave i fortiden og ta i bruk sin aller beste triks og knep, og benytte snarrådighet og teknologi. Operasjon Mørkemann er som en spennende "Sherlock Holmes"-historie for hele familien.
Mandag 19. november 2018

Konsert for barn: Lydforskerne

Deichman Majorstuen inviterer til en gratis og spennende konsert med Lydforskerne Vilde & Inga. Passer for barn 3-6 år. Arrangementet er gratis. Påmelding per mail til joanna.lundberg@deichman.no Bergenset antall plasser - først til mølla når det gjelder booking.
Mandag 19. november 2018

Mandagsfilmen: Mitt hjertes tapte slag

Den rastløse gangsteren Tom følger i farens fotspor som brutal hushai, men er på mange måter en splittet personlighet. En dag møter han morens impresario fra gamle dager, og straks blir ungdomsårenes store ambisjoner om å kopiere hennes karriere som konsertpianist vekket til live.
Mandag 19. november 2018

Filosofisk Forum

Hver uke møtes Filosofisk Forum til interessante diskusjoner. Møtene starter med en liten innledning, og deretter er ordet fritt. Gruppa diskuterer særlig filosofiske problemstillinger, men også andre interessante temaer.
Tirsdag 20. november 2018

Konsert for barn: Lydforskerne

Deichman Majorstuen inviterer til en gratis og spennende konsert med Lydforskerne Vilde & Inga. Passer for barn 3-6 år. Arrangementet er gratis og åpent for alle barn. Påmelding per mail til joanna.lundberg@deichman.no Bergenset antall plasser - først til mølla når det gjelder booking.
Abonner på Kalender