Kalender

Choose library
Mandag 28. mai 2018

Mandagsfilm: 3 coeurs

En natt i en forstad til Paris: Marc mister toget og møter Sylvie. Hele natten tusler de rundt i Paris’ gater fram til morgenkvisten og snakker om alt unntatt seg selv.
Mandag 28. mai 2018

Filosofisk Forum: Tro og overtro, hva er forskjellen?

Hver uke møtes Filosofisk Forum til interessante diskusjoner. Møtene starter med en liten innledning, og deretter er ordet fritt. Gruppa diskuterer særlig filosofiske problemstillinger, men også andre interessante temaer. Velkommen!
Tirsdag 29. mai 2018

Norsktrening i regi av Røde Kors

Vil du bli bedre i norsk? På Norsktrening kan du komme og snakke norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
Onsdag 30. mai 2018

Panelsamtale: Pårørende

Pårørende er de viktigste støttespillerne for den som er syk, men å stå i krevende pårørenderoller over tid, kan være belastende. Velkommen til panelsamtale i regi av Spiseforstyrrelsesforeningen.
Lørdag 2. juni 2018

Lørdagsfilm: Tigre & Tatoveringer

5-årige Mai bor sammen med den barske tatovøren Sonny. En dag kommer en fyr innom og skal ha en tatovering. Fyren sovner og Sonny ser sitt snitt til å lure seg unna for å se litt fotball. Mai bestemmer seg for å hjelpe Sonny, og tatoverer barnetegninger på ryggen til motorsykkelfyren. Når Sonny oppdager dette får han panikk og de må flykte fra byen. Under flukten møter Mai både alver, troll og en sirkusfamilie med en tiger.
Mandag 4. juni 2018

Mandagsfilm: My Summer in Provence

Paul lever et fredelig liv og elsker olivendyrking i det drømmeaktige og vakre Provence. Men stillheten får en brå slutt når hans barnebarn uventet kommer på besøk fra Paris.
Tirsdag 5. juni 2018

Norsktrening i regi av Røde Kors

Vil du bli bedre i norsk? På Norsktrening kan du komme og snakke norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
Lørdag 9. juni 2018

Lørdagsfilm: Gubben & Katten - Masekråker og bestevenner.

Gubben tilbringer dagene med å hugge ved, finne opp saker og ting, fiske og mate sine kyllinger. Han har alt han trenger, men iblant kan han føle seg litt alene. Derfor blir lykken stor når hans snille nabo kommer innom med en liten katt. Katten begynner å snakke, og en stor vennskap mellom Gubben og katten begynner å utvikle seg.
Mandag 11. juni 2018

Kazuo Ishiguro: The Remains of the Day (1989)

Would you Like to Discuss English Literature in English? Welcome to our two English reading groups!
Mandag 11. juni 2018

Mandagsfilm: Det er bare fornavnet

Vincent, en suksessfull mann i 40-årene, skal snart bli far for første gang. Han er invitert på middag, og da vertene spør om navnet på barnet bryter kaoset løs i familien.
Abonner på Kalender