Hva skjer på Deichman Grünerløkka?

10:00 til 19:00, Torsdag 15. februar

Utstilling: Elever fra Strykejernet malerskole viser artist books og bilder

Elever fra Strykejernet malerskole viser artist books og bilder fra en workshop med Per Jonas Lindström: Jo Richard Trøen, Alexander Sørnes, Martine B Fossum, Ingunn Hønsvall Grønstad og Dåra Dork.
12:00, Fredag 23. februar

Vinterferiefilm: Elias og Storegaps hemmelighet

I Storegaps hemmelighet kaster Elias loss mot ukjente farvann. Han får jobb som redningsskøyte i storbyen hvor han møter både fristelser og farer - og blir nødt til å bevise at han er en helt!
14:00, Fredag 23. februar

Vinterferiefilm

Siste dag i vinterferien viser vi en nydelig film basert på Mary Nortons bok Lånerne.Filmen varer i 1 time og 34 minutter og passer for barn fra 7 år. Velkommen!
13:00 til 15:00, Lørdag 24. februar

Barnas lørdag: Duskedyr

Vi lager duskedyr i fine farger og fasonger! Vi har garn, piperensere, lim og alt vi trenger for å lage sauer, griser eller supre fantasidyr. Velkommen!
17:00, Mandag 26. februar

NORSKTRENING I REGI AV RØDE KORS

Vil du bli bedre i norsk? På Norsktrening kan du komme og snakke norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Norsktrening holder åpent hver mandag på Deichmanske bibliotek, Grünerløkka fra kl. 17.00-19.00.
19:00, Mandag 26. februar

Tegnekveld på Serieteket

Velkommen til Tegnekveld på Serieteket hver mandag fra 19-21. Her møter du andre serieskapere som du kan diskutere med, bli inspirert av og kanskje samarbeide med. Og du får et påskudd for å sette av to timer til å tegne – det er utrolig hvor mye man kan få produsert på to timer!
16:00, Tirsdag 27. februar

Tuesday Quest

Tuesday Quest er en gruppe for folk med interesse for brettspill, spill generelt eller bare for folk som ønsker å ha noe å gjøre på tirsdager.
19:00, Onsdag 21. mars

Utstilling: Stripeserier av kvinnelige skandinaviske serieskapere

Utstillingen viser 12 talentfulle, sterke kvinnelige stripeserieskapere fra Norge og Sverige.
Abonner på Kalender

Åpningstider: