Deichman Grünerløkka holder stengt for ombygging fra mandag 28. mai.

 
Når vi åpner igjen kan vi ønske velkommen til meråpent bibliotek, en splitter ny barneavdeling i annen etasje, nyinnstallert Serietek og to permanente scener i første etasje, handikapp-heis (endelig), bedre og flere studie- og leseplasser og ikke minst fire nyansatte.
 
Selv om biblioteket er stengt, tilbyr vi gamle og nye brukere Sommerbibliotek ute på Schous plass ut august. I Sommerbiblioteket kan du levere bøkene dine, låne av et aldri så lite bokutvalg, kjøpe vaffel, saft og kaffe for en billig penge, spille spill, lese dagens aviser og ha en hyggelig stund på Schous plass. Åpningstidene er fra 10.00-15.30.
 
Amber
 
Du kan også være med på Makers Market Summer Pop Up på Schous plass i august.
Makers Market rigger seg til man-lørdag kl 12-16 fra 4 aug til 18 aug og lørdag 25 august sammen med Sommerbiblioteket på Grünerløkka. 
Alle unge mellom 13-25 år får stand gratis og kan selge sine brukte og selvlagde varer. Du må ha egen vipps( eller foreldres ). Meld deg på ved å sende en mail til circularways@gmail.com innen kl 20 dagen før du ønsker å stå og selge noe. Det er åpent for andre å selge, men da for 300kr dagen.
Følg med på Facebook
Insta (makersmarketoslo)
Snap
 
Når vi stenger helt fra september, kan bøker leveres på alle Deichman-avdelinger, de nærmeste avdelingene er Hovedbiblioteket, Tøyen og Torshov. Bøker til avhenting hentes på Hovedbiblioteket. Du kan også logge inn på Min side og velge et annet ønsket hentested.
 
Vi ønsker alle hjertelig velkommen tilbake! Dato for gjenåpning annonseres senere.
Deichman Grünerløkka sitt bilde.

 

Åpningstider: