Abonner på Deichmanske bibliotek RSS
Date and time: 
28/02-2015

Møt en ekte brannkonstabel!

Hovedbiblioteket får besøk av ekte brannkonstabler fra Oslo brann- og redningsetat. De kommer i fullt utstyr, og skal fortelle om hvordan det er å jobbe som brannkonstabel. De har med seg massevis av utstyr – ja til og med en helt ekte brannbil!
Date and time: 
05/05-2014

VI OMMØBLERER!

5. - 16. mai er det kun Hovedbibliotekets vestibyle og Kafé Deichman som holder åpent. Resten av huset skal ommøbleres for å kunne gi publikum et bedre tilbud.
Date and time: 
13/06-2014

Oslo Comics Expo 2014 på Serieteket og Schous plass

OCX er en internasjonal tegneseriefestival som viser fram spenstig tegneseriekunst fra Norge og hele verden. To dager i juni hvor du kan møte internasjonale tegneserieskapere gjennom intervjuer, utstillinger, fest, show, glitter & glam. Lørdag 14. juni har vi åpen markedsplass ute på Schous plass og der blir det et yrende liv og mulighet til å sikre seg noen tegneserieskatter. Les mer på nettsidene: www.ocx.no
Date and time: 
19/12-2017

Tøyen Kino - Bitcoinekseperimentet

Hva i huleste er bitcoin? En såkalt virtuell valuta, det vet vi, men hva mer? Hva er historien bak, og hva er framtiden? Tøyen Kino, i samarbeid med Deichmanske bibliotek, Tøyen, viser "Bitcoin-eksperimentet" av Bår Tyrmi.

Sider

Abonner på Deichmanske bibliotek RSS