Grünerløkka

Abonner på Kalender

Grünerløkka

helt i hundre i hundre år!

(1914 - 2014)

HVA SKJER?

3
Mar til Apr

Galleri VIS: Utstilling ved Kristoffer Kjølberg

Kristoffer Kjølberg stiller ut tegninger, tegneserier og hjemmesnekra bøker på Galleri Vis.
(Hele dagen)
27
Mar

Norsktrening i regi av Røde Kors

Vil du bli bedre i norsk? På Norsktrening kan du komme og snakke norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Norsktrening holder åpent hver mandag på Deichmanske bibliotek, Grünerløkka fra kl. 17.00-19.00.
17:00
27
Mar

Tegnekveld på Serieteket

Velkommen til Tegnekveld på Serieteket hver mandag. Her møter du andre serieskapere som du kan diskutere med, bli inspirert av og kanskje samarbeide med. Og du får et påskudd for å sette av to timer til å tegne – det er utrolig hvor mye man kan få produsert på to timer!
19:00
27
Mar

Konsert: MYHR + WINTHER/SVENDSEN/BAAR

Gå ikke glipp av denne muligheten til å høre fire av Oslos fremste improvisasjonsmusikere spille ad-hoc konsert mandag kveld. Du har jo ingen andre planer på en mandag kveld allikevel!
20:00
29
Mar

Aktivismens tid: film, samtaler og mat

Hvordan holder du internettmonstrene mette og fornøyde med data du genererer hver dag? Hvordan blir den informasjonen profitt og for hvem? Hva innebærer det egentlig å akseptere cookies, eller at du liker eller faktisk lar være å like noe på Facebook, for det registreres jo også! Vi fortsetter å se filmer fra interaktive dokumentarserien Do Not Track, som handler om dette og om hvordan alt samma havner i den digre suppa som er Big Data, og ikke minst hvordan din fantastiske hjerne kan brukes til å forhindre at hele privatlivet ditt havner oppi der.
19:00
Abonner på Kalender

  • +47 22 35 65 83
    Schous plass 10
    0552  Oslo
    Norge
Uke

Avdelingsleder: Kenneth Korstad

Serieteket

Send e-post
Telefon: 22 35 65 83/ 904 08 982
Faglig ansvarlig: Berit Petersheim