Grünerløkka

Abonner på Kalender

Grünerløkka

helt i hundre i hundre år!

(1914 - 2014)

HVA SKJER?

14
sep til nov

Utstilling: Max Estes: Lofoten - A travelogue

Velkommen til høstens utstilling i Galleri VIS som er 'Lofoten - A travelogue' av Max Estes.
(Hele dagen)
21
okt

Tversover Oslo II

Hele biblioteket fylles av nabolagsfest for både barn og voksne, mønstring for fanziner, tidsskrifter og småforlag, samtaler, opplesninger, performancer og konserter. Arrangeres av biblioteket i samarbeid med Fredskulturgruppa i Norges Fredslag, Global Oslo Music, Metronomicon Audio, Vi Er Like og Oslo Folkeakademi.
(Hele dagen)
21
okt

Nabolagsfest for alle

Velkommen til Nabolagsfest for alle på biblioteket! Bli kjent med naboen din! Musikk, poesi og mat fra mange land, og leker og aktiviteter for barna. Nabolagsfesten er en del av Tversover Oslo II.
13:00
21
okt

Nabolagsfest for alle

Velkommen til Nabolagsfest for alle på biblioteket! Bli kjent med naboen din! Musikk, poesi og mat fra mange land. Leker og aktiviteter for barna. Arrangementet er en del av Tversover oslo II, og arrangeres av Fredskulturgruppa, Vi er like, Oslo Folkeakademi og Den arabiske kvinnelige union.
13:00
21
okt

Global Oslo Music: Becaye Aw

Becaye Aw en fremragende musiker som har gjort seg bemerket for sin særegne gitarteknikk, inspirert av lyden av det afrikanske tradisjonsinstrumentet Kora. Oppvokst i Mauritania og Senegal, har Becayes musikk dype røtter til Fulanitradisjonen man finner i subsahariske strøk, som har gitt ham et unikt sound beskrevet som vestafrikansk blues og roots.
14:00
Abonner på Kalender

  • +47 22 35 65 83
    Schous plass 10
    0552  Oslo
    Norge
Uke

Avdelingsleder: Kenneth Korstad

Serieteket

Send e-post
Telefon: 22 35 65 83/ 904 08 982
Faglig ansvarlig: Berit Petersheim