Majorstuen

Abonner på Kalender

Majorstuen

meråpent 7-23 alle dager

HVA SKJER?

17
okt

NORSKTRENING I REGI AV RØDE KORS

Vil du bli bedre i norsk? På Norsktrening kan du komme og snakke norsk med andre deltakere og frivillige fra Røde Kors. Ingen påmelding, men møt opp i god tid!
17:00
18
okt

INTERNETTKAFÉ

Seniornett Majorstuen ønsker velkommen til INTERNETTKAFÉ . Ta med deg egen iPad eller bærbar datamaskin. Frivillige dataveiledere bistår gjerne om du har problemer i din datahverdag.
12:00
19
okt

Ali Smith: Begge deler

Liker du å snakke med andre om litteratur? Velkommen til vår populære lesesirkel!
17:30
21
okt

Boklansering og tegne- og bokverksted

Mulegutten drar til sjøs. Og det går med Mulegutten som det gjør med så mange førstereisgutter; armod tvinger ham ut på en farlig tokt med en eksentrisk eventyrer på jakt etter øyet til et sjøuhyre. Illustratør og forfatter Øyvind Torseter presenterer sin nye bok "Mulysses", med påfølgende tegne- og bokverksted. NB! påmelding til verkstedet!
12:00
21
okt

BRETTSPILLØRDAG

Det blir brettspillørdag i samarbeid med 17klubben hele høsten igjennom. Ta med dine egne spill eller bruk våre. Ta med en venn eller kom alene. Kom'a!
13:00
Abonner på Kalender
  • +47 23 36 59 50
    Harald Hårfagresgt. 2
    0363  Oslo
    Norge
Uke

Avdelingsleder: Eirunn Eriksen Gauslaa

* OBS! MERÅPENT 
Ved å oppgradere bibliotekkortet til adgangskort kan du bruke biblioteket utover betjent åpningstid. Det gir deg tilgang fra kl. 7.00 til kl. 23.00. Alle dager. 15 års aldersgrense.