Reisenissene og jakten på det viktigste med jula!

Lørdag 9. desember
11:00 til 12:00
Gratis
”Det er ikke hva vi har, men hvem vi har som er det viktigste.” (Sitat Nissemamma). I musikalen REISENISSENE - Og jakten på det viktigste med jula møter vi reisenissene Nissemamma, hennes to barn Nissesøster og Nissebror, og deres gamle venn Banjonissen.

Som magiske reisenisser våkner de hver morgen opp på et nytt sted, men hvor de havner vet de ikke selv. Med denne forestillingen flytter vi fokuset vekk fra den ”tradisjonelle A4 familien”, inn i et moderne familiebilde med en alenemamma med hennes to barn. I den hektiske førjulstiden prøver Nissemamma å få nissebarna til å forstå at det er ikke det materialistiske som er det viktigste, men det at vi har hverandre, uansett livssituasjon.

Hvor har de havnet denne gangen? Lærer nissebarna å dele, og sette pris på hvem de har rundt seg? Gjennom dialog, sang og bevegelse finner vi sammen med barna i publikum ut av svarene, som får ta en aktiv del av forestillingen. Musikalen byr på nyskreven, fengende musikk som tar barna med inn i en verden fylt av lekenhet og varme, med en litt annerledes nissefamilie. Gratis og åpent for alle! Velkommen!

 

 reis