Mattehjelpen

Matematikkhjelperne Hanan Abdelrahman og Magnus Aarskaug Rud kommer til Deichman Tøyen for å hjelpe deg! De kan svare på matematikkproblematikk fra ungdomsskolenivå og oppover. 

Mattehjelpen er åpen og krever ingen forhåndspåmelding. Velkommen hver mandag kl. 16–17, Hanan og Magnus hjelper til hver sin uke. 

mattehjelp

Mer om hjelperne:

Matematikkhjelperen Hanan M. Abdelrahman er lærer ved Lofsrud ungdomsskole i Oslo. Hun fikk tildelt Holmboeprisen 2017 med blant annet denne begrunnelsen: "Hanans undervisningsfilosofi bygger på at alle kan mestre matematikk. Hun stiller krav til elevene, utfordrer dem og forventer at de gjør en innsats."

Abdelrahman har mastergrad i grunnskoledidaktikk med fordypning i matematikkdidaktikk og tilleggs-fordypning i naturfags-didaktikk. Hun er i tillegg gründer og driver eget firma "Matematikkhjelperen", og gitt ut boken "Mattehjelperen" i 2015. 

Magnus "Matte-Magnus" Aarskaug Rud er matte- og realfags-entusiast fra Bøler. Enten han driver med musikk eller idrett, er matematikk alltid en viktig del av det hele. Den musikalske matteentusiasten er utdannet ingeniør med hovedvekt på matte og fysikk og jobber med navigasjon og styring av droner.

Når:
Mandag 10. desember 2018 16:00 til 17:00
Sted:
Kategori:
Pris:
Gratis