Kropp til salgs! Del 4: Opplysningskontoret for Piratvirksomhet

Har du kroppsdeler du kunne klart deg uten? Det finnes alltids noen som er villig til å betale. Nyrer, for eksempel, er det mest ettertraktede organet på det illegale verdensmarkedet. Du kan selge en av dine for 1,5 millioner kroner – du trenger strengt tatt ikke begge. ”Opplysningskontoret for Piratvirksomhet” tar for seg organer på svartebørsmarkedet. Er det slik at alt har en pris?
 
Tekst: Herman Bernhoft. Leses av skuespillerne Mari Dahl Sæther, Madalena Sousa Helly-Hansen og Petter Winther. Dramaturg: Kjersti Gulliksrud
 
Lørdag 24. November 2018 på Deichman Tøyen
 
Kropp til salgs! er en serie scenetekster, som tar for seg ulike aspekter ved det å tjene penger på bruk av egen eller andres kropp. Gjennom å utforske tema som prostitusjon, surrogati og organdonasjon, vil tekstene forsøke å reflektere over hvordan vi stiller oss til forholdet mellom kropp og bevissthet. Tekstene vil bli presentert gjennom lesninger på Deichman Tøyen høsten 2018, og kan oppleves uavhengige av hverandre. Lesningene etterfølges av en åpen samtale omkring tema.
 
Herman Bernhoft er skuespiller og dramatiker, og har vært tilknyttet blant andre Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Den Nationale Scene og Teatret Vårt. I perioden 2016-2018 var han en del av den kunstneriske ledelsen bak prosjektet Sci-Fi på Torshov på Torshovteatret/Nationaltheatret. Denne høsten utvikler han Kropp til salgs! i samarbeid med Deichman Tøyen.
 
Når:
Lørdag 12. januar 2019 12:00 til 13:00
Sted:
Kategori:
Pris:
Gratis