Konsert for barn: Lydforskerne

Deichman Majorstuen inviterer til en gratis og spennende konsert med Lydforskerne Vilde & Inga. Vilde og Inga er lydforskere! De elsker å finne nye lyder og lage musikk med dem. Vilde spiller fiolin og Inga spiller kontrabass. Lydforskerne tar barna med inn i en verden full a morsomme, rare, velkjente og nye lyder. Forestillingen er en blandning av musikkinnslag med Vilde & Ingas musikk, en presentasjon av instrumentene fiolin og kontrabass, lydforskernes tanker og ideer om musikk og lyd, en lydgjettelek med barn og bruk av dagligdagse gjenstander som musikkinstrumenter.

En forestilling varer cirka 30 minutter, og etter det kan barna få prøve instrumentene og se på sceneteppet som er laget av kunstner Amalie Faye. Det spilles 2-3 forestillinger per dag.

Forestillinger:
Onsdag 13. mars kl. 10:00 og 11:00
Torsdag 14. mars kl. 10:00, 11:00 og 12:15.

Passer for barn 3-6 år. Arrangementet er gratis og åpent for alle barnehager. Påmelding per mail: joanna.lundberg@deichman.no NB! Først til mølla når det gjelder booking. NB! Konsertene er nå fullbooket for barnehager, men enkeltpersoner med barn/familier kan melde seg på.

Vilde Sandve Alnæs og Inga Margrete Aas har bakgrunn fra Norges musikkhøyskole. I 2016 mottok de De unges Lindemannspris.

 

lydlydf

Når:
Torsdag 14. mars 2019 10:00 til 13:00
Sted:
Kategori:
Pris:
Gratis