Bok & popcorn - En lesesirkel for ungdom

Leser du bøker? Liker du popcorn? Har du lyst til å treffe andre for å snakke om bøkene du har lest?

Bli med på lesesirkel for ungdom på Lambertseter!

Bok & popcorn er for deg som er mellom 13 og 18 år og som elsker å lese bøker og snakke om dem etterpå.

Vi møtes en onsdag i måneden, snakker om bøker og spiser popcorn. Sammen velger vi ut en ny bok vi leser til neste gang.

Bok & popcorn er helt gratis og veldig hyggelig!

Til neste gang leser vi «Under mistelteinen» (eller «My true love gave to me» på engelsk)

 

Forlaget og kritikerne sier:

Tolv av USAs mest kjente og populære ungdomsbokforfattere har bidratt i denne samlingen; blant dem David Levithan, Rainbow Rowell, Gayle Forman, Stephanie Perkins og Laini Taylor. Hvis du elsker julefortellinger, julefilmer og julespesialepisoder av yndlingsseriene dine, vil du elske Under mistelteinen. Her er det noe for alle. Det er bare å finne fram pleddet, fyre opp i peisen, og forsvinne i boka – deiligere enn julekaker og julegløgg til sammen!

Rikt språk og nennsom, effektiv etablering av karakterene gjør dette til en altoppslukende og sofistikert samling historier. Til tross for den tematiske fellesnevneren, framstår hver novelle som original og nødvendig for helheten. Det er sjelden kost i en samling som dette. Her skrubber det ikke en eneste gang.―Kirkus (starred review)

“Stemningsfullt, betagende, fengende – en deilig samling historier for mørke vinterkvelder.” ―Publishers Weekly (starred review)

“Tolv romantiske fortellinger ført i pennen av USAs beste YA-forfattere? Et sant jule-mirakel! Her er det bare å krølle seg sammen foran peisen og nyte. “ ―Booklist (starred review)

“Ikke la vinter og jul stoppe deg; denne kan du anbefale året rundt!” ―School Library Journal (starred review)

 “Denne samlingen historier minner leserne på at selv om julen kan kalle på vemod og savn, så er det også en tid for håp. Dette er en nydelig bok, og fortjener plass i mange ungdomsbokhyller.” ―The New York Times Book Review

“Under mistelteinen er en forundringspose av en bok, som kan nytes lenge, og absolutt ikke bare av ungdom.” ―The Washington Post

(hentet fra Gyldendal.no). 

 

Send en epost til anne.thoresen@kul.oslo.kommune.no eller spør de som jobber på biblioteket hvis du vil vite mer!

under

 

Når:
Onsdag 12. desember 2018 17:30 til 18:30
Sted:
Kategori:
Pris:
Gratis