allEars Sønda'n

allEars 2018 avsluttes med tungt hjerte og en viss lettelse, og presenterer 3 unike godbiter på SALT og Deichman Hovedbiblioteket.

Program 
SALT, 11:00
– Voicehandler
Deichmanske Hovebibliotek, 14:00
– Will Guthrie solo
– Ayumi Tanaka solo

PRISER ALL EARS 2018 ordinær/student
Festivalpass: 800/500
Dagspass torsdag: 250/150 (studentpris for nyMusikk-medlemmer)
Dagspass fredag og lørdag: 400/250
Dagspass søndag: 300/200
Sovekonsert m/u festivalpass: 350/200

////////////

VOICEHANDLER

Voicehandler plays intuitive, incantatory music grounded in the most primitive and somatic instruments—the voice and percussion—juxtaposed with contemporary, disembodied electronics. We situate ourselves in our physical and social environment through our music. Our improvisations are shaped by their setting and context, and we use site-specific installations to more deeply experience spaces. We deconstruct song forms in relation to mythology and literature to explore our humanity and the shifting discourse surrounding it.

-------

WILL GUTHRIE

Will Guthrie trenger knapt noen nærmere introduksjon, men la gå: En Tour de force med trommer, perkusjon, objekter, søppel og elektronikk. Opprinnelig fra Australia, men bor nå i Frankrike hvor han også er del av kollektivet CABLE#. Guthrie har vært initiativtaker i Australia og Frankrike, og det er stor stas å få ham over hit. Vi simpelthen elsker, elsker, elsker det han gjør!

AYUMI TANAKA

... men vi har litt mer kjærlighet å gi, og den gir vi ti Ayumi Tanaka. Tanaka er en lyriker, en ekspresjonist og en mystiker bak tangentene. Det er noe som er vanskelig å sette fingeren på med spillet hennes, og det er best å la være og prøve. Dette kommer til å bli en velfortjent avslutning på festivalen, og en sjelden anledning til å høre Ayumi spille solo.

Følg billett-link for kjøp av pass, eller betal i døra!

Støtt festivalen og få perks her: http://bit.ly/2AChdr9

Når:
Søndag 14. januar 2018 14:00
Kategori:
Pris:
Gratis